Bostitch NL

De eerste draadloze dozensluiter ter wereld van BOSTITCH

Vol trots stelt BOSTITCH u de eerste draadloze dozensluiter ter wereld op accu voor. De lichte, compacte nieuwe dozensluiter biedt het gemak om echt overal te werken, met een indrukwekkende snelheid en kracht die de strijd met elke traditionele plakbandapparaten gemakkelijk winnen. Dit uiterst draagbare gereedschap is speciaal ontworpen om dozen van verschillende formaten snel en veilig te sluiten, en kan eenvoudig worden meegenomen naar elke plek.

De dozensluiter is verkrijgbaar in twee modellen. Zowel het gereedschap voor 15/19 mm als voor 19/22 mm wordt aangedreven door 10.8V/1.3Ah Li-Ion oplaadbare accu’s die tot 800 bevestigingsmiddelen per lading kunnen schieten. Bovendien is elke dozensluiter uitgerust met twee accu’s, waardoor ze constant in werking kan zijn, aangezien u de ene accu kunt opladen terwijl u de andere gebruikt voor de dozensluiter.

De nieuwe BOSTITCH DSA-3519 schiet nieten van 15 en 19 mm, en de DSA-3522 schiet nieten van 19 en 22 mm, en is daardoor in staat dozen netter en steviger te sluiten dan enige andere traditionele tapesluiter. Beide modellen beschikken over een magazijn dat snel kan worden ontgrendeld, waardoor u de nieten heel snel kunt herladen, terwijl een intuïtieve aanpassing van de ‘sluiting’ garandeert dat het nietprofiel past bij elk karton, waardoor het risico op afval vanwege mislukte pogingen en fouten van de bediener, wordt verminderd.

BOSTITCH, het enige merk met een volledige reeks draadloze, pneumatische en handmatige dozensluiters, en marktleider op het gebied van bevestigingsinnovatie, heeft het nieuwe gereedschap standaard uitgerust met een reeks handige eigenschappen. Hiertoe behoren:

  • Comfortabele, rubberen greep
  • Ergonomische tweede handpositie voor gebruiksgemak
  • Bescherming aan de voor- en zijkant van het gereedschap ter voorkoming van schade
  • Vlakke grondplaat voor snel, eenvoudig nieten

De toonaangevende Li-Ion accutechnologie bevindt zich in het hart van de nieuwe BOSTITCH draadloze dozensluiter. De looptijd van de accu’s is 33% langer dan andere 3Ah-accu’s van hetzelfde formaat en gewicht, en zijn ideaal voor herhaalde toepassingen met een hoge belasting. Als de accu’s niet in gebruik zijn, verliezen ze hun lading zeer langzaam, en ze kunnen ook worden opgeladen als ze helemaal of slechts gedeeltelijk zijn ontladen.

Bij het bespreken van de lancering van de eerste draadloze dozensluiter ter wereld zegt Tony Ward, BOSTITCH Marketing Manager: “Door ons leiderschap in accu’s voor draadloos gereedschap te combineren met onze ervaring in hoogwaardig nietgereedschap hebben we nu de ideale oplossing voor elke gebruiker, van grote producenten en logistieke centra tot verhuisprofessionals”.

Bostitch is marktleider op het gebied van oplossingen voor niet-, nagel- en bevestigingsoplossingen, en is onderdeel van de wereldwijde gereedschapsfabrikant Stanley Black & Decker. Als zeer innovatieve onderneming is Bostitch gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van handgereedschap, gereedschap dat werkt op accu’s, op gas en pneumatisch gereedschap van superieure kwaliteit, voor gebruik in zowel industriële als commerciële omgevingen. De producten van Bostitch zijn geliefd bij een reeks ondernemingen, van productie- en constructieomgevingen tot professionals op het gebied van verpakking en houtwerk.

Ga voor meer informatie naar onze pagina draadloze dozensluiter.

« terug